Nieuwjaarsdag

Dit is een hele persoonlijke dag. Wat je doet op 1 januari mag je wat mij betreft helemaal zelf weten. Dit is hoe ik met vandaag omga.

Wat ik eet op deze eerste dag van het jaar is wat er over is van het vorige. Een kleffe koude oliebol en crackers met kaas, of pasta met saus uit de vriezer. Het is een dag voor de korte termijn. We moeten hem zien door te komen. Wat ik dus graag doe is vrienden en familie uitnodigen om samen niets te doen. Het liefst nog ga ik zelf bij mensen langs, dan zorgen zij voor mij. Ik eet met liefde hun restjes op.

kleffe oliebol

Als je toch een frisse start wil maken dit jaar, bekijk het dan zo: Het jaar gaat nog lang duren en we gaan nog veel eten en drinken.  Wat heb je in huis? Als je het niet wil eten gooi het dan weg. Pech gehad. Good riddance. Ga dat wat je nog wel wil eten lekker opwarmen en deel het met de mensen die nu met wallen onder hun ogen zitten mee te lezen. Of ga naar buiten. Zoek je moeder op en neem die halve pizza mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *