Wisconsin state fair

De Wisconsin state fair is een soort megakermis in de buurt van Milwaukee. Vandaag is de laatste dag van de edities van dit jaar. Het wordt al gehouden sinds 1851. Er is dus een kermis met een reuzenrad en dergelijke, maar er zijn ook wedstrijden en competities. Wijn en biermakerij, kaas boter en honing, dat soort dingen, maar ook bloemen en plantenshows en natuurlijk een veemarkt.

Er is veel livemuziek er is een kunstprogramma, kortom er is echt voor jong en oud van alles te doen. En er wordt gegeten en hoe! Een kijkje op de officiële website onder food geeft een prachtig overzicht van wat er te krijgen is. Mijn lievelingscategorie is “food on a stick“. En dat gaat veel verder dan “corndogs” Wat dacht je van “Cajun battered shark on a stick” met Ranch dressing.

De state fair staat bekend om zijn cream puffs waarvan er ieder jaar zo’n 350.000 doorheen gaan. Het zijn een soort puddingbroodjes. Lekker man.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *